Schedule

5:30 PM
30 Mins
BBC News America
New
Live news program produced out of BBC's Washington, D.C. bureau; host Sumi Somaskanda.
6:00 PM
60 Mins
PBS NewsHour
New
Co-anchors Amna Nawaz and Geoff Bennett and correspondents offer in-depth analysis of current events.
7:00 PM
30 Mins
Ireland With Michael
Shannonside
Shannon Airport's historical significance as a gateway to the West; the village of Killaloe; exploring the Aillwee Caves; Ireland's sole Michelin-starred pub; Shannon Gospel Choir.
7:30 PM
30 Mins
Samantha Brown's Places to Love
Route 66, Illinois
The Old Joliet Prison on the Illinois stretch of Route 66; Polk-a-Dot Drive In; Pontiac-Oakland Automobile Museum; Arcadia: America's Playable Arcade Museum; Abraham Lincoln Presidential Library and Museum; Ace Sign Museum; the Cahokia Mounds.
8:00 PM
60 Mins
Nature
Patrick and the Whale
New
Patrick Dykstra has a life-changing encounter with a sperm whale in Dominica.
9:00 PM
60 Mins
NOVA
Hunt for the Oldest DNA
New
Scientists discover the oldest DNA ever found and reveal the genes of long-extinct creatures that once thrived in the Arctic.
Supported By
10:00 PM
60 Mins
Secrets of the Dead
Leonardo, The Man Who Saved Science
New evidence suggests that many of Leonardo da Vinci's ideas can be traced to other scientists, as far back as 1,700 years.